€17,95
De Campustauru Tinto van Martin Berasetagui komt uit de Ribera del Duero en wordt gemaakt van de Tempranillo druiven. Er is een special selectie van de beste druiven gemaakt voor deze wijn. Rode wijn kersenrood van kleur, met primaire aroma’s van rijp rood fruit zoals frambozen en aardbeien. In de mond is hij complex, intens en mineraal, met hits van vanille en geroosterde aroma’s met een lange afdronk.
Heerlijk bij vlees gerechten en harde kazen
Op voorraad
De wijnen van Campustauru komen voort uit een samenwerking tussen top chef Martin Berasategui en het wijnhuis van Familia Belasco. Martin Berasategui is één van de bekendste Spaanse sterren chef met meerdere restaurants in Spanje waaronder het beroemde gelijknamige 3 sterren restaurant in het Baskenland vlakbij San Sebastian. Voor zijn restaurant heeft hij in samenwerking met de familie Balasco een range wijnen ontwikkeld naar zijn smaak.
land | Spanje |
---|---|
streek | Ribera del Duero |
druivenras | Tempranillo |
wijnsoort | Rode wijn |
producent | Marco Real, Martin Berasetagui |