Loader
Rodriguez y Sanzo, El Cuchillejo, Ribera del Duero
16861
product-template-default,single,single-product,postid-19900,theme-bridge,bridge-core-2.4.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-22.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Rodriguez y Sanzo, El Cuchillejo, Ribera del Duero

15,95

Midden in Ribera del Duero staan ​​wijngaarden tussen 30/40 jaar oud. Bodems van stenen, zand

en klei. Voorafgaand aan de bereiding vindt koude maceratie plaats alcoholische gisting gedurende maar liefst 5 dagen. De fermentatie wordt gekatalyseerd door toevoeging inheemse gisten. Na maceratie van tenminste 21 dagen wordt de wijn in frans en Amerikaanse vaten gerijpt voor ongeveer 1 jaar. Amerikaans eiken.

 

Heerlijk bij mooi stoof en roodvlees gaat ook heel goed amen met mooie harde stevige kazen.

Op voorraad

Beschrijving

Bij Rodríguez y Sanzo (Bodegas Rodríguez Sanzo) waarderen we, zoals u al weet, warmte, een hechte behandeling en onze wortels. Onze projecten gaan echter veel verder .

Naast dat we een familiale wijnmakerij zijn, zijn we een bedrijf met een grote projectie , we zijn ambitieus en non-conformistisch . We willen verder en hoger gaan dan andere wijnhuizen; en juist dit perfectionisme beweegt ons.

 

Midden in Ribera del Duero staan ​​wijngaarden tussen 30/40 jaar oud. Bodems van stenen, zand

en klei. Voorafgaand aan de bereiding vindt koude maceratie plaats alcoholische gisting gedurende maar liefst 5 dagen. De fermentatie wordt gekatalyseerd door toevoeging inheemse gisten. Na maceratie van tenminste 21 dagen wordt de wijn in frans en Amerikaanse vaten gerijpt voor ongeveer 1 jaar. Amerikaans eiken.

 

Heerlijk bij mooi stoof en roodvlees gaat ook heel goed amen met mooie harde stevige kazen.

Aanvullende informatie
wijnsoort

Rode wijn

druivenras

Tempranillo

land

Spanje

streek

Ribera del Duero

producent

Rodriquez y Sanzo

smaak

zacht, vol en rijp van smaak.

Kleur

alcohol

13%

wijn spijs

We raden aan om deze wijn te combineren met roodvlees gaat ook heel goed amen met mooie harde stevige kazen.